Thursday, April 23, 2009

kesinambungan nasi daun pisang bangsar...

hehehe..nk smbung cite psl nsi daun pisang bangsar..actualy 2 ke 3 mggu lpas,g jln2 ngn sarah..cite kt die psl nsik daun pisang tu..terus die ajk g mkn..nsibla hasilnye sgt memuaskan..x sia2 brlari g sane..bestkan sarah?nnt kte g lg k..


then lpas tu g teman sarah shopping..kononnye nk beli shoping sbb byk suar ngn bju yg da x muat tuk die pakai.yela,da 5bulan...tp yg peliknye die g beli legging yg paling halus skali..
even legging tu strecthable,p mcm kecit nau jek..x trsepit ke maria nnt mummy oii?xpelah sarah..kamu kan hot mummy ek..


nyway to sarah..congrate sbb Cahaya btol2 akan muncul dlm hidup ko nnt..
klu la baby boy ek aritu,msti name lain yg kte da sebut2 skrg..

6 comments:

sarah kalam said...

huhu...sgt sdap kan...cahaya maria pun suke,sebab lpas mkn die melompat2 tau....
mcm hawaw je ko kan,da leging tu memg bnda yg dlm plan aku kan....hehheheheh....
pastu ko xnk sambung ke cite pastu nek bas org bg ak duduk,then ko pnye tiket ilang n ko purak-purak terpusing2 crik tket,n mane gambau kak sal msk2 n mkn tu....hahahahahah...
tq tman kan ak...

Aden said...

sedaaaapnyer ida...kat ner tu?

nRqzHa said...
This comment has been removed by the author.
nRqzHa said...

wah..rindunye kat hot mummy n ida..hehe

princess ida said...

sarah : hehehe..mcm bdk bigau je kte 2 dlm bas aritu..time tu la die nk chek tiketkan..nsib aku tselamat..

aden : bangsar..dekat2 je kl central..

nur : rindu kt nur gak,nnt dtg sini jmpe tau..

RW PHOTOGRAPHY said...

makan je dorg nih.