Wednesday, February 25, 2009

aku sayang korg...

bile post psl bobo td tbe2 je mcm nk post ksah rakan2 lahaku yg kusayangi..hehehe aku suke sgt2 brkawan ngn diorg...hapy je ngn diorg ni..kadang2 aku rase dilayan mcm puteri raja bile duk ngn diorg..tu sbb aku mngelarkan diriku "Princess"..hheheh..
segala ape yg aku nk buat,diorg tlg..aku nk mkn,diorg teman(wlaupun xblanje.hehehe,xpela kan)...nk bejalan lg la,diorg no 1 yg akan nk g dulu..mmg la semua kwn cmtu kan..mmg ramai kawan yg aku syg..tp ngn diorg lain,adekah sbb diorg lelaki tp aku free je nk ckp n buat ape ngn diorg..lbih kurg cmtulah..btolke cmtu laha2?aku xksah nk manje2 ke.,nk merengek ke..eh perluke?
.nk melalak ke..semua diorg layannn..walau mls nk lyn pun akanku paksa gak lyn..ikhlas x korg?manas?xksah lah..jnji korg disisiku...
sbb adenye diorgla aku xksh xde kekasih hati smpai skrg..xksahlah,blum ade rezeki lg..janji aku dah ade rami bf utk
ku menumpang secebis kasih..huhuhh,yg penting diorg macho2; Bobo,Mel,Hafiz, Faizal,Rudy(even xslalu jmpe,tp awk ttp dihati),Amir pun msuk sbb kte da rapat kembali lps ade blog ni ..i love u guys very2 much..hope for everlasting frenship,smpai aku kawin..smpai dah tua pun korg kene jd bestfrend aku..igt tau..klu lupe bukak blik blog ni time da tua nnt..huhuhuh.. thanks 4 everything,thanks 4 being my friend..best oo kwn ngn diorg,xcaye tryla..hihhhii..



kwn2 ku yg gorgeous lg hot..




suprise kek for my bday last year..btol2 tkejut smpai mcm nk melalak..heheh.tq so much...


p/s : jal..nyanyilah lgu 'teman sejati' klu ko rindu kt aku..huahahaua...mel si bute IT tu bile nk wat blog?asik cheerssssss jek...

8 comments:

hafizzuan said...

touching sungguh membaca post ini..huhuhuhu...princess ida..ahakz

daniel sebastian said...

ida....trharu mek...
erm mmg la best kwn ngan kiteorng sbb kiteorng ngan ko sama je...."GILA"
ape je yg kite x buat prangai sesama?
cuba sebut kalo ada?
ada sik?
nang sikdo kan...
dats y la kite rapat serpat2nya sbb sume suka duka dikongsi brsma...
but....wat is past is past..
yesterday was a past,
tomorrow is a future,
but today is a gift....
dats y we call as a present.
ermmm...dulu x sama mcm skang n myb skrang xkan sama mcm aka datang..
tp aku akan ingat kata karam sing walia..
"ayer di-chinchang sik do kan putus bah"

truly....
tengku idris shah daniel sebastian

eazy said...

sara ko tak sayang?

mr.syazwan said...

org syg da bg tau..

org BENCI sapa lak??

hehehe

princess ida said...

sarah tu kategori teman tp mesra..heheh.die yg belah betino2 la..ni jantan2 perkasa..(org yg benci kene smpan dlm ati..tp rasenye xde lg list org yg dbenci..dosa ooo bnci org)

FENDY NOAH said...

sedey plak bile baca posting awak...menitik air mata sbb....
xpe biar je saya je yg tau...ape2 pun bukan awak je syg geng2 laha nie...sy ape tah lagik...sgt2 syg...tapi keadaan dah berubah..masing2 ade hala tuju masing2...hanya yang mampu skrg nie igt balik kenangan bersama2 dulu n tgk2 gambar...yg penting semua syg each other kan....

sarah kalam said...

i love u toooo beb...
korg je kot da start nak lupekan aku,mentang2 la hanye princess ida yg dkat d hati korg...
hehhehehhe....

princess ida said...

saya princess..
kamu puteri blueberry..huhuhh