Sunday, February 22, 2009

ronda-ronda shah alam...

pict time kuar ngn jal n wani..tbe2 je aritu rase nk jln2,mcm lame da xkuar g pusat bandar.huhuhh.so ajklah diorg teman..jln2 sacc,g mkn big apple..g pas,karaoke..then blik..


mghabiskan duit beli earphone yg da kali ke 10 aku beli +beli novel P/S i love u..act da lame nk bli,tp xbli2 sbb nk cover yg dpan die cute..yg dulu punye..lame cri tp diorg kte xtau bile kuar lg..last2 bli je yg ni sbb tgh kaye n sale kt mph time tu..hhuhh..dah beli tu tgk kt internet,klu bli on9 dr mph ade cover yg aku impikan tu..rugi rasenye da trbeli dulu...

5 comments:

daniel sebastian said...

wow bestnyer jln2....
dh abis baca novel tu rupanya...
ok gud...
lepas nie buku tu leh bg kt ptar 2...
leh org lain baca plak cite yg "best" tu....

hafizzuan said...

pic ni mck dak jal dah upload dulu jer..hehe

eazy said...

suke tak ati ko bile big apple dah ade kat SACC?

princess ida said...

saya suke!!leh mencekik alien slalu..

Mrs LVoe said...

babe, big apple level brp yea sis? dh bzaman x gi SACC.. nama je dok shah alam hehehe