Thursday, February 19, 2009

Dan Sebenarnya...

1st time dgr lgu ni,bln 11 last year..my rumate,shima slalu bukak dr laptop..mule2 dgr,aku igt lagu indon..mmg best,tp buat xlyn je,x amik ape2 inisiatif pun nk download ke,nk cri lirik ke..tp tbe2 last day aku stay kt hostel sem lpas,trgerak aku nk jengah laptop shima..

rupe2nye,penyanyi die ni melayu..pakai tudung lg..name die yuna...suara die mmg superb...aku pun terusla mndownload semua lagu2 n video die kt you tube...korg dgrla,mmg best sgt2...

lgu2 die yg best lg After Midnight,Cinta Sempurna,Rocket(very cute song),Deeper Conversation,n mcm2 lg..klu nk tgk..korg g la kt you tube,crik name YUNA or YUNALIS....skrg ni lagu ni da msuk kt HOT FM,tajuk die DAN SEBENARNYA..da penah dgrkan?ni lirik die:


Oh Bulan
Tidak melayan diriku lagi
Pabila air mata membasahi pipi
Dan lagu-lagu di radio seolah-olah memerli aku
Pabila kau bersama yang lain

Adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta
Yang masih bersemadi untuk mu
Dan sebenarnya
Ku mengharapkan sebalik senyumanmu itu
Kau juga merindui aku

Ku enggan berpura-pura kubahagia
Ku enggan melihat kau bersama si dia
Oh, ku akui cemburu mula menular dalam diri
Pabila kau bersama yang lain

Pabila kau merenung matanya
Ku rebah jatuh ke bumi
Di saat kau benar-benar mahu pergi
Seperti kubernafas dalam air

5 comments:

daniel sebastian said...

jd ko pikir...
kalo dia pakai tudung leh nyanyi, ko pun nk nyanyi gak?
lagu ape lak ko nk cube bawak?
myb ko leh try dokter cinta by dewi dewi...
ok n sesuai utk ko...
or nk try nyanyi lagu teman sejati?
nk wat aku melalak ke?
huhuhuhu...
erm ok la tu...
at least ko ade benda lain yg intrsting yg ko nk share...
biau org ingat ko kreatif n unik...
tp sebebnarnya nan ado...
hahahaha....

hafizzuan said...

kelakar komen bdk atas ni...nan laser..tp ida..mmg i know yuna ni thru youtube..n mmg suka lagu rocket n deeper conversation.yg paling best dia main guitar n pakai tudung..rawkcs...xsangka lagu dia dh kuar radio..hehe

nRqzHa said...

adus2..dasat tol komen dak plg ats 2...huhu

NEiL iSkaNdaR said...

dush....
ek ida..awk pon ble jd cm yuna gak..sabar ek..tp awk mmg dah popular per..mekap skit..bukak tudung kasi set rambut....ha...ko lah sharifah aini junior.....siap title dato bah....

princess ida said...

jal ngn bobo mmg zalimmm..post yg hrus korg komen ialah psl YUNA dan lagunye..aku xde sebut pun nk jdik penyanyi or sharipah aini...jahat korg!!!