Thursday, March 12, 2009

:(

arini mood sedih sgt2....last weekend xblik,nenek aku sakit..pastu on monday die da ok.so aku xrisau da..tp arini bile aku tpon uma,mak aku ckp die sakit blik..yg aku sedih sgt tu die nangis2 sebut name aku..camne ni..nk blik sgt2.tp ade modul wekend ni...aduh,apelah relevannye modul yg xbest lansung tu..agak2 klu aku x g ade pape tindakan x?
nenek aku tu sakit tua..umur 93tahun da..bile aku dpt tau die asik sebut name aku,aku mmg asik tpikir je ni..die mmg rapat ngna aku,klu tiap kali blik je aku akan bg je ape die nk mkn..patutnye die kene pantang,tp aku kesian..aku la yg syampokan die,mandikan,potong kuku die..skrg ni aku mmg sedih..tp aku redha je klu terima ape2 je berita..td mse call mak aku,pakcik2 aku dr johor semua da blik..ank buah aku pun kte,smlm diorg da bcekan Yassin,sbb nek aku xbcakp..aku pun td bace Yassin mtak pjgkan umur,biar aku dpt jmpe die..tp mak aku kte xpe klu adehal,xyah blik..nek aku ok nnt..aku tau mak aku nk sedapkan ati aku je..camne ni..korg tlg bg idea..boleke aku blik je sabtu lpas tulis name kt modul tu?ahad tu mtak excuse..ishkk,klu aku ade kete ke jet peribadi ke leh aku rempit jap blik melaka,skrg pun bole blik..pg2 sok blik lik s.alam g class,dahla class sok xleh ponteng..ade projek besau.ee..runsingnye hati dan kepalaku..kwn2 korg jgn lupe doakan nek aku ok mcm biase k...

7 comments:

daniel sebastian said...

kalo hati kuat nk balik, baik balik je..
excuse leh je bg..
lgpun nex sem kan ada lg..
so kalo kena ganti ko g je la nex sem..
nnt menyesal dh x guna..
aku nye doa ditrima x eh?

princess ida said...

next sem leh g lagi eh?tp die tulis modul 4 msti g before kte g praktikal..aku nk try tnye kt office besok..klu xdpt excuse,ko pakat2 ngn bella ngn wani cmne nk signkan name aku...pleaseeee!!!

nRqzHa said...

balik jela ida..bleh wat sem dpn kn...nanti mnyesal lak..
yela,org doakan nenek ida sihat lik..tamo sdey2 ehh...

hafizzuan said...

for me better balik..lantak la modul bangang tue..bole repeat next sem..tp d moment ko n nenek ko tu xleh nak repeat..tp yg penting follow ya heart..!!

P/S-Tumpang sedih bout ya nanny..n pray for her as well..Amin..

beLL@d@w|tcH said...

pada aku better balik beb..
aku mcm ko gak ari tuh..
mujur instict aktu nak balik jugak2..
taw taw nenek mek meninggal dah..
seday mmg r...
sbb mek paling rapat ngan dia..
so 4 me..
berambus cepat2 dari uitm tuh ngan pantas..
uitm neh pun satu hal..
selenge....!!!
pekejadah nyer nak wat modul sampai 2 hari..
tak ker selenge nama nyer tuh...
sehari dah la....
bongok jerk sapa yg wat tuh..!
sekian...

{hidup UITM}
hahahaha...

eazy said...

su.kite relakan jew ape yg berlaku.klu dye saket lame2 pown.kite gak yang kesian.lagypun da mmg saket tua kan.mcm mak kate.dye mmg da tua.ape2 berlaku.kite relakan.

princess ida said...

aah btol ape korg ckp,lantak la ek ngn uitm nye modul tu..aku nk blik jgak..nyway thanks k kwn2..syg korg..
to zati: mmg org da redha je,tp same2la kte doakan k..amik org kt mlk cntral mlm ni..