Friday, March 13, 2009

Kepulangan....

setelah brdiscussion dgn kwn2ku,dengan sebulat suaranye aku amik keputusan nk blik ptg ni..lps je class kul 5 akan bedesup g pudu amik bas blik mlaka..thanks ye korg2 yg bg kte2 semangat kt diriku..buat Wani,Faizal n Bella,jasemu akan ku kenang..pndai2la korg tuliskan name aku nnt k..korg pun lpas tu msti lari blik or merambu kemane2kan?good luck tuk korgnye lakonan ke toilet nnt..jmpe next week ye..to my luvly grandma,nek tggu kpulangan ida mlm ni~~~~

1 comment:

Aden said...

wei ko ponteng ek??xpew aku dah hasut pejal g jln2 esok, lepas die sign jer terus cabut g merayau, aku tunggu lam kete..haha

P/S: jom r jumpe leh aku explain pasal biz ni, xcaye tnye dak jal,,duit aku asyik masuk jer lam akaun, tapi xde lah bejuta2 or beribu modal pun rm10 jer kan,asalkan balik modal ok pastu skrg dah ratus dah aku dpt. baru join xsampai seminggu.