Tuesday, March 10, 2009

SARAH......

post ni khas utk sahabatku yg kusayangi yg brname Siti Sarah Abdul Kalam...
sorry klu ade buat kamu rase traniaya..hihihh..xde sekelumit niat pun di hati ni nk menyisihkan kamu...myb pembawakan baby buat kamu pkir bkn2...n at the same time aku pun slh gak..kte same2 snyap n buat assumption sndiri2..then kte rase bnda yg same..aku sgt memerlukan ko utk bg kekuatan utk buat ape pun..jgn risau,ktorg semua sayang ko..xcaye tnye la diorg semua..bile baby da kuar bru la x sayang ko..sayang baby pulak..hehheehe....

7 comments:

sarah kalam said...

hoi...SENGAL la ko ni....
poyo gle...
korg nak lupekan aku pun suke ko le...
kalo aku pembawak budak...ko plak pembawak hape????

nRqzHa said...

btol2..rindu sarah taw..rindu sume mbr2 DIA dl...huk2..

princess ida said...

huhuhh..aku pun kene gak bahang pmbawaka bdk..

daniel sebastian said...

lepas nie ko buat la org lain plak...
aku sunggest pasni :
1. delly..
2. verinica yani..
3. fatin naquiyah..
4. marlisa..
5. hajar..
6. lain-lain yg ko ske la..

aden said...

Sarah nanti kalu follow g jln2 kene bwk budak r pasni, dah jadi ramai kan...ok r tu.

P/S: jom join biz online aku..

princess ida said...

to daniel: xde le keje aku mcm tu..ko ye la kecoh tekejau2kan diorg time kt uma wawa..ni sbb ade nk tjuk kte msih xlupekan die even jauh..tp tpulangla,hny diri masing2 memahami ape yg kte buat dan ape yg kte nak..

eazy said...

kak sara jgn majok ar.cam nenek yang jew nk majok2 ni