Monday, March 16, 2009

holla~~

ahad tu mak aku msk asam pedas tetel..sgtla sdap ye..pastu tbe2 je aku tringt sarah suke mkn lauk ni,trusla aku msg suh dtg..die pun nk jengah nek aku skali..nek aku suke tnye psl sarah,mcm2 soaln yg kuar-laki die yg jepun tu ade ke sini(nek aku xdpt bezakan jepun ngn owg putih,huhuhh),bile nk brsalin,mane baby die..da byk kali aku kte lame lg brsalin pun nek aku still tnye mane baby..
last aku jmpe sarah time tu perot xbesar lg..tbe2 kali ni tgk semakin mmbesar..gmbar utk tatapan semua pihak :

xbrape clear..aku kte,pengcahayaan xbgus..hhaaha..mikail trsentak time aku sbut cahaya,die pkir aku sebut psl baby tu..kan diorg da berangan nk ltak name Cahaya klu baby girl..


hot mummy n daddy...

6 comments:

eazy said...

background kete nk cantek kan nek sara?perot awak comel jewk.haha.dak kak ngah yang kate

hafizzuan said...

wow happy tgk sarah happy..ida segera la carik future-husband mat salleh gakz..hehe

daniel sebastian said...

aku hari2 tgk perot mcm tu..
xde plak rasa heran..
kt rmh ade 3 pregnant mum..

beLL@d@w|tcH said...

ekekkeke...
bes bes tgk sarah skng...
cam dengki jerk rasa nyer..
weh dak jal..
ko tuh lain ler...
umah ko ramai pregnant mum...

eh eh cam dah lama jekr tak jumper howt mama kan??
sehat ker dia ida..?

dey said...

waaaaah cutenyer sara wif d cute bump....baju nk sedondon jer ngan husband..eceh..

hah? bell ader blog ker?

princess ida said...

to zati: xde kene mengene dgn bcground kete ye..pengcahayaan yg owg tekankan..

to hafiz:xnk la mat salleh..org suke pak arab..huhuhh

to daniel: umah ko yg pregnantnye xbesalin2..jgn smpai kembau 10 eh..xpun ank dugong..haahha

to bella: sihat walafiat,klu x,xdele gmbau die di situ ye..so sarah,cpt2la dtg shah alam ek,bole kte semua brjimba ngn hot mama ni ek bell..

to yana: bella bru je aktif blik stelah ktorg da smakin celik it ni ..